- Olet vahvempi kuin oletat
Olet vahvempi kuin oletat
Pekka Rautio

Pekka Rautio

Moikka!

Olen Pekka, ProVireen valmentaja ja vastaan treenin vedoista pääasiassa Turun sekä Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella.

Vaikka itselläni on ammattilaisurheilijan tausta ja sen myötä ammattilaisurheilijan valmennusotteet, niin en unohda ikinä painottaa tarpeeksi stressittömyyden sekä rentouden tärkeyttä treenaamisessa ja elämäntapamuutoksissa. Olen pelannut ammatikseni jääkiekkoa ulkomailla asti. Urani aikana kuitenkin loukkaannuin niin, etten voinut enää ammatikseni pelata.

Minun oli siis suunnattava kaikki se olemassa oleva intohimo urheiluun aivan erilaiseen lajiin, joka ei rasita leikattua polveani. Näin löysin kehonrakennuksen. Vaikka treenaan ja syön säännöllisesti ohjeiden mukaan, niin osaan ottaa myös rennosti ja nauttia elämästä. Tätä elämästä nauttimisen taitoa terveellisen elämän ohella haluan tuoda myös valmennettavilleni.

Olen saanut paljon kiitosta motivointikyvyistäni sekä äärettömän tehokkaista treeneistäni. Saan valmennettavistani kaikki irti ja vähän enemmänkin, joten toivotut tulokset on aina saavutettu ja monen kohdalla ne on jopa ylitetty!

Piia Hartikainen

Piia Hartikainen

Moikka!

Olen ProVireen valmentaja Piia. Teen valmennuksia pääasiassa Mikkelin ja lähikuntien alueella. Jos etsit itsellesi reipasta, mukavaa ja ihmiset yksilöllisesti huomioon ottavaa valmentajaa, niin silloin minä olen juuri oikea valinta. Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) sekä Trainer4Youn kouluttama personal trainer, hyvinvointi-, kuntosali- ja ravintovalmentaja. Tällä hetkellä opiskelen NLP- tekniikkaa tavoitteena syventyä entistä enemmän mentaalivalmennukseen. Liikunta, ravitsemus sekä ihmismieli ovat lähellä sydäntäni. Pitkästä sosiaalipuolen työtaustasta on erittäin iso hyöty valmennuksissa.

Pystyn valmentamaan ihmisiä hyvin kokonaisvaltaisesti ja ottamaan huomioon jokaisen henkilökohtaisen elämäntilanteen. Itselläni on lapsia, pyöritän kahta yritystä sekä usein vielä opiskelen töiden ohessa, joten tiedän todella hyvin mitä on aikatauluttaminen tai esimerkiksi raskauskilojen tiputtaminen. Treenit kanssani vievät sinut ajoittain mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta näyttävät myös, että sinussa on niin henkistä kuin fyysistä voimaa enemmän kuin uskotkaan. Panostan valmennuksissani todella paljon mentaalivalmennukseen ja keskitymme mm.siihen kuinka oppia tuntemaan sekä hyväksymään itsensä. 

Lähde siis kanssani ProVireen valmennuksiin; saat taatusti sen mitä lähdit hakemaan ja enemmän.

Piia Hartikainen

Kati Rinta-aho

Hei!

Olen ProVireen valmentaja Kati. Teen valmennuksia Keski-Uudellamaalla ja mahdollisuuksien mukaan Etelä-Pohjanmaan Järviseudulla.

Pelasin yli kaksikymmentä vuotta pesäpalloa, myös pääsarjatasolla. Pesiksen jälkeen kävin Personal Trainer- opinnot ja aloitin kuntosaliharjoittelun kisamielellä. Yhdet Body Fitness- kisat on tullut kokeiltua ja mahdollisesti toiset kisat pitävät treenimotivaation yllä.

Valmennuksessani onnistut varmasti, oli tarkoituksesi sitten aloittaa urheiluharrastus, muuttaa elintapoja, keventää, saada lihasmassaa tai vaikka vain piristyä. Hyvällä motivaatiolla ja sitoutumisella voi onnistua missä vain. Valmentajana minulle on erityisen tärkeää olla tukena ja pitää motivaatiosi yllä. Ihmedieetteihin en anna ohjeita, eikä aina ole välttämätöntä treenata veren maku suussa. Tärkeintä on löytää tasapaino harjoittelun, ruuan ja levon suhteen.

Ota yhteyttä, onnistutaan yhdessä!

Ota rohkeasti yhteyttä!

PEKKA: 040 351 8358

e-mail: pekka@provire.fi

PIIA: 050 554 7158

e-mail: piia@provire.fi

KATI: 045 6639 660

e-mail: kati@provire.fi

 

info@provire.fi

facebook.com/provirefinland


Voit lähettää viestin sähköpostiini

© Copyright 2013-2015 ProVire || Web-nikkarointi: Verkkoverstas