- Olet vahvempi kuin oletat
Olet vahvempi kuin oletat

Työhyvinvointi

ProAsenne- yritysvalmennukset

 

Motivaation puute:

Raha ratkaisee, mutta vähän panostamalla sitä saa enemmän. Jokainen yrittäjä tietää sisimmissään, että sairauspoissaolot sinällään eivät ole suuri ongelma. Suurempi ongelma yrityksissä ovat poissaolot, jotka johtuvat työntekijän huonosta olosta tai motivaation puutteesta. Autamme yritystäsi vähentämään poissaolojen määrää ja siten karsimaan kuluja kasvattamalla työntekijöidesi motivaatiota ja yleistä työhyvinvointia.

 

Virkistyspäivät:

Erittäin tehokkaita motivaation lisääjiä ovat ProAsenne- virkistyspäivät. Nämä lisäävät ryhmähenkeä sekä kasvattavat työntekijöidesi motivaatiota, sillä heille tulee tunne siitä, että yrityksesi välittää heistä sekä arvostaa heitä. Lupaamme että liikunnallisten ja energisten virkistyspäiviemme jälkeen työntekijäsi jaksavat taas panostaa kaikkensa työntekoon.

 

Ergonomiset ongelmat:

Lisäksi varsinkin toimistotyöntekijät tarvitsevat vastapainoa päivittäiselle istumiselle sekä yksitoikkoiselle työskentelytavalle. Me voimme auttaa ehkäisemään toimistotyöntekijöiden mahdollisia ergonomisia vaivoja esimerkiksi antamalla  yksinkertaisia taukojumppaohjeita tai tekemällä kaikille työntekijöille treeniohjelmat parantamaan lihaskuntoa.

 

http://www.provire.fi/uploads/kuvat/työhyvinvointi.jpg

Lupaamme:

ProVireen valmentajat auttavat yritystäsi parantamaan yrityksesi ilmapiiriä, energiaa sekä ulosantia asenteella. Kun työntekijäsi voivat hyvin, se näkyy positiivisesti ulospäin sekä asiakkaille että yhteistyökumppaneille. Panostamalla työntekijöiden hyvinvointiin ja yhteishenkeen, kasvatat yrityksesi henkistä pääomaa sekä turvaat yrityksesi maineen työmarkkinoilla.

Kysy tarjous

© Copyright 2013-2015 ProVire || Web-nikkarointi: Verkkoverstas