- Olet vahvempi kuin oletat
Olet vahvempi kuin oletat

Personal training tarkoittaa henkilökohtaista valmennusta, jota voidaan toteuttaa esimerkiksi yksilö- tai pienryhmävalmennuksena. Personal trainer on asiakkaan henkilökohtainen valmentaja, joka ottaa huomioon asiakkaan tavoitteet, resurssit ja nykyisen elämäntilanteen, jonka pohjalta lähdetään tekemään esimerkiksi liikunta- ja ravintosuunnitelmia. 

Alkukartoituksen tarkoitus on selvittää asiakkaan toiveita ja tavoitteita valmennuksen suhteen. Käymme läpi mm. liikuntahistorian, elämäntilanteen, motivaation lähteet yms. Alkukartoitukseen kuuluu myös ravinto-analyysi, joka toteutetaan useimmiten ruokapäiväkirjan avulla. 

Alkuun päästään muutaman päivän ravintopäiväkirjalla. Valmentajamme analysoi ravintopäiväkirjan, jonka pohjalta suunnittelemme mahdolliset tarvittavat muutokset ruokavalioon. Joissain tapauksissa teemme 24/7- ravintohaastattelun, jolloin päiväkirjaa ei tarvitse täyttää. Ravintopäiväkirjasta annetaan rakentavaa ja yksityiskohtausta palautetta. Asiakasta ei soimata valinnoistaan (kuten monesti luullaan) vaan annetaan konkreettisia ja toteutettavissa olevia muutosehdotuksia. 

Yksilövalmennus sisältää henkilökohtaisen treeni- ja ravintosuunnitelman, kuntotestaukset, mentaalivalmennuksen, sovitun määrän yhteisiä harjoituksia sekä jatkuvan tuen sähköpostin/puhelimen välityksellä. Yksilövalmennus muotoutuu asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden mukaan – otamme huomioon juuri sinut henkilökohtaisesti. Haluamme antaa jokaisessa tapaamisessa asiakkaalle jotain uutta, jota hän voi soveltaa myös itsenäisessä harjoitellussa. Motivoimme, tsemppaamme ja olemme ennen kaikkea apuna siinä, että löydät omat voimavarasi ja opit tuntemaan itsesi ja oman kehosi. Yksilövalmennuksen aikana meillä on myös sovittu määrä tapaamisia. Määrät vaihtelevat – jotkut asiakkaat haluavat tavata kerran viikossa, toiset harvemmin. Tapaamisten määrää on myös aina mahdollista muuttaa valmennuksen kuluessa – voimme vaikka tavata useammin valmennuksen alkuvaiheessa ja vähentää määrää, kun valmennus etenee. Tärkeintä on, että sinä itse tunnet saavasi valmennuksesta kaiken irti. 

Voimme sopia tapaamiset kuntosalille, maastoon, puistoon, hiihtoladulle, urheilukentälle, kotiisi tai vaikkapa torille jos niin haluat! Treenien monipuolisuus ja vaihtelevuus pitävät motivaatiota yllä. Olemme liikkuvia valmentajia eli käymme asiakkaidemme kanssa treenaamassa erilaisissa paikoissa tilanteen mukaan.

Ei ole. Lihaskuntoharjoituksia voi tehdä missä vain ja milloin vain. Tähän löytyy keinoja, paikkoja ja tapoja. Paljon.

Teemme yhteistyötä tiettyjen salien kanssa eri paikkakunnilla, jolloin toki voimme suositella näitä kuntosaleja myös asiakkaillemme. Muutoin asiakkaamme saavat käydä treenaamassa missä haluavat.

Tämä riippuu täysin kuntosalisi säännöistä. Joillekin saleille ulkopuoliset valmentajat ovat tervetulleita, toisille eivät. Meillä on kuitenkin aina saleja, joissa voimme käydä asiakkaidemme kanssa. Yhteiset treenit eivät jää paikasta kiinni – ne järjestyvät aina. 

Kyllä otamme. Olemme itsekin aivan tavallista arkea työmme ohella pyörittäviä ihmisiä, joten ymmärrämme arjen tuomat haasteet. Otamme jokaisen asiakkaan elämäntilanteen ja resurssit huomioon valmennuksissamme.  Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että pystymme ihmeisiin pelkästään suunnitelman voimalla – positiiviset muutokset vaativat myös luopumista joistain asioista, joko kokonaan tai osittain. Jollakulla tämä voi tarkoittaa vaikkapa TV-sarjan katsomisen korvaamista lenkillä, toisella uudenlaista tarkkuutta välipalojen kanssa. 

Et joudu. Usein maitotuotteita jopa lähdetään vähentämään ruokavaliosta. Ravinto-ohjelma ohjastaa sinua syömään laadukkaasti sekä monipuolisesti, mutta aivan tavallista ruokaa. Annamme paljon vaihtoehtoja – meille on tärkeää, että ruokailu ei aiheuta stressiä vaan pyrimme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Toki otamme myös huomioon tavoitteesi ruokavaliota suunnitellessamme, mutta pelkkää rahkaa ei ole luvassa.

Tämä on mahdollista, mutta emme mielellämme toimi näin. Haluamme, että asiakkaamme saavat valmennuksestamme suurimman mahdollisimman hyödyn ja pelkän ruokavalion laatiminen ilman valmennuksen tuomaa asiakastuntemusta on haasteellista. Olemme mielellämme tukena muutoksissa ja autamme ruokavalion ylläpitämisessä ja muokkaamisessa tarvittaessa. 

Toki voit. Monet asiakkaistamme haluavat valmentajan mukaan treeneihinsä kerran viikossa tai kuussa. Tämä on loistava tapa saada omaan harjoitteluun uutta potkua ja sisältöä. Sovimme vain, milloin tapaamme ja minkälaisen treenin vedämme – hiki on taattu! 

Ryhmävalmennuksessa jokainen ryhmän jäsen asettaa omat tavoitteensa. Usein ryhmät koostuvat kuitenkin ihmistä, joilla on samankaltaisia tavoitteita. Kaikki jäsenet otetaan valmennuksessa huomioon - jokainen saa varmasti vinkkejä oman tavoitteensa tueksi.

ProVireen nettivalmennuksessa saat räätälöidyt ohjelmat juuri sinulle! Ainoa ero yksilövalmennukseen on se, että tapaamiset hoidetaan netin kautta (esim. Skypellä, sähköpostilla, messengerillä..). Valmennus toimii vaikka ympäri maailman ja yhteydenpito muokkautuu jokaisen asiakkaan kohdalla omaan tyyliin sopivaksi. Välillä voimme myös käydä keskustelut puhelimen välityksellä tai kasvokkain. 

© Copyright 2013-2015 ProVire || Web-nikkarointi: Verkkoverstas