- Olet vahvempi kuin oletat
Olet vahvempi kuin oletat

Aminopörssi

Urheiluravinteiden, superfoodien, kuntoiluvälineiden, kotikuntolaitteiden ja luontaistuotteiden myyntiin erikoistunut Aminopörssi on ProVireen uusin yhteistyökumppani.

Valmentajamme ovat itse kokeilleet monien eri valmistajien lisäravinteita ja ovat todenneet Aminopörssin parhaimmaksi tuotteiltaan, asiakaspalvelultaan ja hinta-laatusuhteeltaan. Aminopörssin henkilökunta on asiantuntevaa ja yrityksen oma NutriWorks-ravinnesarja on laadukas ja monipuolinen. Voimme suositella Aminopörssiä lämpimästi.

ProVireen asiakkaat saavat nyt Aminopörssin myymälässä ja nettikaupassa asioidessaan -10% alennuksen. Kysy koodia!

Aminopörssin myymälä sijaitsee osoitteessa Ruosilantie 1, 00390 Helsinki ja nettikauppa löytyy täältä.

 

Evimeria

Tarjoan ammattitaitoista pariterapiaa, seksuaaliterapiaa sekä päihdeterapiaa Kotkassa ja Helsingissä. Terapiapalveluni on suunnattu kaikenikäisille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään omaa terveyttään ja hyvinvointiaan. Lisäksi teen seksuaali- ja päihdealan koulutuksia ja luentoja.

Empaattisuus ja asiakaslähtöinen työskentely ovat vahvuuksiani. Pidän tärkeänä tukea ihmisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Uskon asiakkaan omiin kykyihin löytää ratkaisuja elämän mukanaan tuomiin muutostilanteisiin sekä haasteisiin.

Seksuaaliterapia:

Seksuaaliterapia voi olla yksilö- tai pariterapiaa. Siinä kartoitetaan asiakkaan elämäntilanne, mahdollisen parisuhteen tilanne ja voimavarat. Etsitään yhdessä keinoja hyvinvoinnin eteen.

Päihdeterapia:

Päihdeterapia on tarkoitettu kaikille ihmisille, jotka kokevat päihteiden hallitsevan elämää ja aiheuttavan haittaa elämänlaadussa. Päihdeterapian tarkoituksena on tukea asiakasta mielekkääseen elämään, auttaa ongelman ratkaisussa, tukea läheisiä ja omaisia sekä antaa tietoa päihderiippuvuudesta.

Terapia on aina luottamuksellista ja työntekijällä on vaitiolovelvollisuus: Terapia onnistuu myös Kotkan ja Helsingin ulkopuolelle Skypen välityksellä.

Koulutukseltani olen:                                            

Sairaanhoitaja (amk), Auktorisoitu seksuaalineuvoja, Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS)

Miia Mattila
045 – 605 0265
www.evimeria.fi


Plastiikkakirurgia Fin-Est Oy

Olemme lähteneet mukaan mielenkiintoiseen yhteistyöhön Plastiikkakirurgia Fin- Estin kanssa.  Ajatuksena on, että autamme ihmisiä, joiden lähtökohtaan tai toivomuksiin kauneusleikkaukset tai lihavuusleikkaukset eivät sovellu. 

Esimerkiksi rasvaimu soveltuu parhaiten  normaalipainoisille ihmisille, joilla on jokin ongelmakohta, joka ei lähde inhimillisin keinoin ja silloin voidaan ajatella rasvaimua. Jos ongelmana ovat laajemmat alueet ja toiveena kokonaisvaltainen laihtuminen niin liikunta ja ruokavalio ovat parempi vaihtoehto sillä rasvaimu ei ole painonpudotuskeino. Tällöin Fin-Est ohjaa asiakkaansa meidän puoleen.

Vastaavasti meillä Proteus Fitneksessa on välillä asiakkaita, joille jää suuren painonpudotuksen seurauksena ylimääräistä ihoa, joka ei lähde kuin leikkaamalla ja silloin suosittelemme asiakkaillemme Plastiikkakirurgia Fin-Estia.

Uskomme, että pystymme Fin- Estin kanssa tekemään loistavaa yhteistyötä ja tarjoamaan ihmisille entistä laadukkaampaa ja monipuolisempaa palvelua sekä hyödyntämään toistemme asiantuntemusta. Ajatuksena on järjestää yhdessä mm. asiakasiltoja.

www.plastiikkakirurgiafinest.fi

 


 

© Copyright 2013-2015 ProVire || Web-nikkarointi: Verkkoverstas